Навчальні тренінги КАМОЦЦІ

Теги
Важлива інформація

22 квітня 2024

КАМОЦЦІ

Сучасні НАВЧАЛЬНІ ТРЕНІНГИ КАМОЦЦІ: інновації та практичний досвід для фахівців промислової автоматики!!

 

     Інженерно-технічна індустрія характеризується стрімким розвитком та постійним впровадженням нових інновацій, що зумовлює перед фахівцями галузі виклики постійного оновлення своїх знань та навичок. Навчальний центр КАМОЦЦІ відповідає на цю потребу, пропагуючи інтенсивні навчальні тренінги з промислової пневматики, електропневматики та програмування ПЛК.

 

     НАВЧАЛЬНИЙ ЦЕНТР КАМОЦЦІ постійно забезпечує професійне стажування і підвищення кваліфікації у сфері інноваційної пневмоавтоматики для представників різних компаній та закладів вищої освіти.  

 

     Ефективність навчання в КАМОЦЦІ ґрунтується на постійному оновленні теоретичних і практичних складових програм навчання, розробленням власних унікальних стендів тренажерів. Практичне спрямування тренінгів забезпечує учасникам навчання із новітнім технічним обладнанням компанії, вирішення технічних кейсів, заснованих на реальних виробничих задачах. Навчальні тренінги КАМОЦЦІ – це інноваційний та практичний підхід до отримання нових фахових навичок, який допомагає представникам промислової автоматики залишатися на вістрі новітніх технологій та успішно вирішувати виробничі завдання.

 

 

1

 

 

   Відданість інноваціям та постійне прагнення до вдосконалення дозволяють КАМОЦЦІ пропонувати своїм клієнтам інжинірингові рішення нового покоління. Як визнаний лідер у сфері пневмоавтоматики, КАМОЦЦІ, постійно прагне до вдосконалення своїх продуктів та систем за допомогою інноваційних розробок, які враховують виклики Індустрії 5.0 та сприяють сталому розвитку промисловості. Базуючись на детермінантах прогресу технічних рішень, відповідно до Індустрії 5.0,  КАМОЦЦІ активно використовує такі технології, як Інтернет речей (IIoT), штучний інтелект (AI) та машинне навчання (ML), щоб створювати інтелектуальні, екологічні  та економічно обґрунтовані  інноваційні рішення, які відповідають потребам сучасних промислових підприємств та сприяють вирішенню складних технічних завдань.

 

    Workshop на тренінгах з пневмоавтоматики - це практичний компонент навчальних програм, який дає учасникам можливість отримати цінний досвід роботи з пневматичними елементами та системами. Переваги таких навчальних методик базуються на практичному досвіді, розвиненні навичок, підвищенні впевненості та кваліфікації. Формати Workshop включають демонстрації, практичні вправи та опрацьовування власних проєктів. Це цінний ресурс для інженерів, техніків, студентів та будь-кого, хто хоче дізнатися більше про роботу приводів.

 

2

 

Однією із складових у навчальних тренінгах - є ознайомлення із технічними досягненнями КАМОЦЦІ на основі:

 

- CoilVision, інноваційної системи управління клапанами із бездротовою технологією для забезпечення бездоганної роботи та максимальної ефективності експлуатації обладнання на відстані.

- Інтернету промислових речей (IIoT) із системою моніторингу даних в режимі реального часу та використання їх для оптимізації роботи обладнання, прогнозування поломок та прийняття кращих управлінських рішень.

- Інтегрування в складних системах автоматизації елементів пропорційної пневмоавтоматики – для підвищення точності регулювання потоку стисненого повітря , що робить її ідеальною для використання, де потрібна висока точність та гнучкість.

- Ознайомлення з енергоефективними пневматичними рішеннями: розробленими для зменшення споживання енергії та економії коштів.

 

КАМОЦЦІ продовжує інвестувати в дослідження та розробки, щоб пропонувати своїм клієнтам найсучасніші та інноваційні рішення в галузі пневмоавтоматики. Завдяки своєму інноваційному підходу та прагненню до найвищих стандартів якості, ми не зупиняємось на досягнутому, продовжуючи вдосконалювати та розширювати наші можливості, щоб задовольнити потреби всіх наших клієнтів.

 

3