Космічне житло Розенберга названо "Найкрутішою річчю, зробленою в Іллінойсі"

Теги
Важлива інформація

2 квітня 2023

MasterPrintcamozzi

Отримавши понад 300 000 голосів протягом восьмитижневого конкурсу, космічне житло Розенберга була удостоєна звання "Найкрутіша річ, зроблена в Іллінойсі" губернатором Джей Бі Прітцкером у середу, 29 березня, під час церемонії в губернаторському особняку в Спрінгфілді.

 

МИ ПЕРЕМОГЛИ!

 

2

"Компанія Ingersoll Machine Tools пишається цим визнанням і пишається тим, що перебуває в компанії цих дивовижних виробничих організацій. Космічне житло Розенберга - це сучасна концепція першої колонії людства на Місяці, надрукована на великій платформі Ingersoll MasterPrint® 3X. "Наша місія - розширювати можливості виробництва та людських досліджень - це виклик, який ми з готовністю приймаємо, - сказав д-р Джефф Арстром, генеральний директор компанії Ingersoll Machine Tools. "Наша 131-річна історія в Рокфорді демонструє, що виробничі виклики сьогодення - це стандарти завтрашнього дня; Ingersoll буде там, щоб відповісти на ці виклики та просувати американське виробництво тільки вперед. Дякуємо нашій команді професіоналів-конструкторів, яка налічує понад 200 осіб - ви створюєте, розробляєте та втілюєте в життя складні рішення, яких потребують виробники в космосі, повітрі, на суші та на морі.

Майбутнє виробництва в Іллінойсі світле, а можливості для виробників Іллінойсу ще яскравіші".

Доктор Джефф Арстром, генеральний директор Ingersoll Machine Tools та губернатор Джей Бі Прітцкер на церемонії нагородження в особняку губернатора в Спрінгфілді.

 

ПРО КОСМІЧНЕ ЖИТЛО РОЗЕНБЕРГА:

 

Виготовлене компанією Ingersoll Machine Tools у Рокфорді у співпраці зі швейцарським Інститутом Розенберга та датською компанією SAGA Space Architects, це житло являє собою 3D-полімерну конструкцію, надруковану на 3D-принтері MasterPrint® компанії Ingersoll Machine Tools. Воно призначено для розміщення людей на Місяці. Можливе розміщення екіпажу з двох осіб, ця будівля є найвищою у світі цілісною полімерною конструкцією, надрукованою на 3D-принтері, висотою 7 метрів і товщиною лише 5 міліметрів.

Завдяки MasterPrint® від Ingersoll, який здатний здійснювати 3D-друк і фрезерування надвеликих композитних деталей в єдине ціле, інженери змогли поекспериментувати з новим дизайном, який традиційні технології не змогли б виконати. На друк кожної з шести панелей висотою 7 метрів пішло 14 годин.

Дане житло було спроектоване, побудоване і встановлене всього за 9 місяців!

1