Пневматичні острови - серія D

Теги
Camozzi Automation
Новинка

19 серпня 2021

пневмоострова

Знайомтесь – серія D. Ми раді представити Вам наш багатофункціональний пневматичний острів, що зробить всі процеси Вашого виробництва простішими та комфортнішими. Завдяки унікальній розробці та багаторічному досвіду ми змогли застосувати велику кількість опцій, що дає змогу використовувати пневматичний острів у багатьох секторах промисловості: обробка, упаковка, харчова промисловість, текстиль, поліграфія і папір, деревообробка, верстатобудування та інше.

За допомогою простої системи підключення та одинарним пневматичним і електричним плитам використання наших пневматичних островів є ідеальним рішенням для простого встановлення та відмінної функціональності.

Ми застосували найпопулярніший і найсучасніший протокол зв’язку Fieldbus, що дозволить Вам з легкістю керувати Вашим островом, полегшуючи інтеграцію пневматичної та електричної функції в сучасну систему автоматизації.

Ця сучасна та розумна серія створена у Камоцці внаслідок нашої пристальної уваги за технологічним ринком та всіма сучасними інноваціями, тому наші острови ніколи не залишать відчайдушними майбутніх власників. 

 


Переваги:

 

1111

 

пневматичні острови

 

Базові функції пневматичних островів:

 

Серія D – розмір 1

Ідеальне рішення для всіх галузей промисловості, які вимагають швидкого та простого  монтажу пневмоелектричних компонентів в обмеженому просторі.

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Розмір 10.5 мм
  • Витратна характеристика 250 Нл/хв

 

Серія D – розмір 2

Цей пневматичний острів розроблений для застосувань, що вимагають компактних розмірів та високих витрат.

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Розмір 16 мм
  • Витратна харакетристика 950 Нл/хв

 

Серія D – розмір 4

Особливо підходить для всіх застосувань, які вимагають високих витрат і потребують  рішень із надійною та фунціональною конструкцією.

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Розмір 25 мм
  • Витратна харакетристика 2000 Нл/хв

 

Серія D – розмір 5

Один острів із поєднанням різних розмірів (10,5 і 16), який пропонує одне багатоконтактне або Fieldbus з’єднання, із загальним підключенням у межах одного модуля.

 

Пневматичні острови

 

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Розмір 10.5 + 16 мм
  • Витратна харакетристика 250 - 950 Нл/хв


Використання островів:

 


Текстильна промисловість


Деревообробка

 

Системний підхід:

 

Острови мають можливість обробляти зворотній зв’язок та взаємодіяти з усією системою автоматизації через протоколи управління PROFIBUS-DP, CANopen, EtherNet/IP, PROFINET, EtherCAT, IO-Link.

 

Пневматичні острови

 

Застосування:

 

Острів має блок розподільників, які призначені для відкриття / закриття повітряних клапанів і зміни потоку стисненого повітря. 

За допомогою цієї серії ми можемо запропонувати широкий спектр опцій, електричні та пневматичні з’єднання різного типу та безліч можливостей конфігурації.

Серія D має запатентовану технологію, яка дозволить Вам збирати дані з простих компонентів, таких як електромагнітні клапани. 

Для зручності експлуатації ми розробили нову систему CoilVision®, яка може контролювати і прогнозувати знос та ефективність вибраних частин електромагнітних клапанів. Зібрані дані, історія сигналів помилки та робочий стан будуть відображатися за допомогою блимаючих світлодіодів на модулі і можуть бути надіслані на ПЛК або на бездротовий шлюз IIoT, а потім зберігаються на хмарі.

.

.

.

.

.

За більш детальною інформацією звертайтесь до наших менеджерів.

 

https://www.camozzi.ua/contacts

 

#Camozzi #Camozziautomation #automatisation #CamozziUkraine #CamozziKyiv #CamozziDnipro #CamozziKharkiv #CamozziLviv #CamozziTernopil #CamozziZaporizhzhia #CamozziOdessa #Camozzipneumatic #pneumatic #pneumaticactuator #pneumatictools #pneumatic #air #preparation #camozziукраина #камоцципневматика #пневмоостроваcamozzi #камоцци #камоцці #камоцціукраїна #пневматичніострови #пневматика  #фильтр #camozziхарьков #camozziкиев #camozziтернополь #camozziодесса #camozziднепр #camozziльвов #camozziзапорожье #camozziua