Компоненти Камоцці (Camozzi) для медичного обладнання

Теги
Новинка

10 березня 2021

oxygen technology camozzi

Кисень - один з основних хімічних елементів. Найбільш поширеною формою кисню є газ без запаху і кольору, що входить до складу оточуючого нас повітря. Це важливий хімічний елемент, необхідний для існування життя на Землі. Він постійно присутній в атмосфері в концентрації, що зазвичай не перевищує 21%. Компоненти, що управляють потоками кисню, застосовують в медичних виробах і деяких процесах промислової автоматизації. 

 


oxygen technology camozzi

 

Компоненти Камоцці (Camozzi) для медичного обладнання - завантажити файл PDF

 

У медицині кисень застосовується в апаратах штучної вентиляції легень і анестезії, кисневих концентраторах, газових аналізаторах, небулайзерах, а також в процесі кисневої терапії. У промисловій автоматизації киснево-сумісні компоненти застосовуються в технології газового різання, спалюванні відходів, упаковці продуктів харчування і напоїв.

 

Робота з киснем вимагає застосування спеціальних знань, а також інтеграції в виробничий процес спеціальних процедур. Завдяки постійному розвитку та інвестування в нові виробничі процеси компанія Камоцці може надати клієнтам широкий вибір стандартних і спеціальних рішень для застосування з киснем. Камоцці проектує і виготовляє розподільники, фітинги, регулятори тиску, а також блоки клапанів, призначені для використання з робочим середовищем, збагаченим киснем.

 

Для використання з киснем клапани повністю розбирають в спеціальних "чистих кімнатах", промивають і наносять спеціальне мастило.

 

У медицині компоненти Camozzi застосовуються для дозування кисню та інших медичних газів в різних дихальних апаратах, а також при управлінні потоками повітря і води в стоматологічних установках. Подача і блокування потоку, а також точне дозування кисню актуально насамперед в апаратах штучної вентиляції легень та інгаляційного наркозу. Киснево-сумісні компоненти застосовуються в кисневих концентратори і апаратах для кисневої терапії. У стоматологічних установках компоненти Камоцці регулюють тиск повітря і води, а також керують роботою інструментів на консолі стоматологічних установок.

 

#automatization #CamozziUkraine #CamozziKyiv #CamozziDnipro #CamozziKharkiv #CamozziLviv #CamozziTernopil #CamozziZaporizhzhia #CamozziOdessa #Camozzipneumatic #pneumatic #pneumaticactuator #pneumatictools #pneumatic #air #preparation #forwardpneumaticcomponentsairpreparation #камоцципневматика #пневмоцилиндрcamozzi #камоцци #камоцці #камоцціукраїна #пневматичнийциліндр #пневматика #цилиндркупить #кислород #oxygen #фильтр #camozziua